Nu există nimic mai bun decât o excursie între fete! Câteva zile într-un loc frumos alături de cele mai bune prietene este modul perfect de a vă relaxa, de a uita de întreaga lume și, mai ales, de a vă distra!

Nu sunteţi sigure unde să mergeți? Iată sugestiile noastre.

Barcelona - Hotel Pulitzer
(c) Hotel Pulitzer, Barcelona

Barcelona: plajă, tapas și operele lui Gaudi

Plajă, Cava, tapas și lucrările lui Gaudi. Planul perfect pentru o ieșire a fetelor. Locuri precum Casa Batllo sau Parc de la Ciutadella sunt perfecte pentru a rămâne cu multe amintiri și fotografii frumoase! Nu uitați pantofii comozi și să rezervați o masă la Ayre Hotel Rosellon pentru cea mai bună priveliște a La Sagrada Familia.

În timpul vacanţei în Barcelona, merită să vă cazați la Hotel Pulitzer. Este o alegere excelentă pentru prietenele care ȋşi doresc eleganță și confort, mai ales dacă ne gândim la interioarele verzi și luminoase. Situat în inima orașului, în apropiere de La Rambla și Plaça de Catalunya, hotelul are o terasă pe acoperiș cu peisaje uimitoare, perfecte pentru cocktailuri seara. Wi-Fi-ul rapid, serviciul de concierge și transportul cu autobuzul către atracțiile din apropiere ȋnseamnă comoditate și ușurință în vizitarea celor mai importante obiective turistice.

Paris: Disneyland și visele copilăriei

Totul trebuie să fie întotdeauna serios? Următoarea mea sugestie pentru o excursie cu prietenele este Disneyland. Trebuie să recunosc – o excursie la Disneyland este un vis din copilărie devenit realitate şi îmi amintesc ziua petrecută în parc ca una dintre cele mai frumoase din viața mea. O bună organizare este foarte importantă. Începeți cu biletele de avion. Vă recomand să zburaţi pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Biletele pentru parc merită, de asemenea, cumpărate online. Totodată, este util să aveți o aplicație care vă spune unde vă aflați și cât trebuie să aşteptaţi pentru fiecare atracție. Folosiți, de asemenea, biletele FASTPASS care pot fi descărcate la cele mai aglomerate atracții. Dacă vreţi să faceţi poze cu urechi de Mickey Mouse sau cu baloane, vă recomand să le luaţi înainte de a pleca pentru a economisi mai mult.

După o zi plină de aventură, vă puteți relaxa pe o terasă cu vedere la Turnul Eiffel. Senzația că Parisul se întinde la picioarele tale este incredibilă! Tot ce trebuie să faceți este să alegeți hotelul potrivit – cum ar fi Hotel Ibis Paris Tour Eiffel Cambronne 15ème. Camerele confortabile, bucătăria franțuzească și barurile unde puteți discuta toată seara oferă atmosfera perfectă. Iar a doua zi porniți să cuceriţi fără griji orașul pe bicicletele disponibile pentru închiriere.

Veneția: o nouă dimensiune a frumuseții

De ce recomand Veneția pentru o excursie cu fetele? E simplu – este atât de frumoasă încât aș vrea să fac sute de fotografii acolo, însă soțul meu nu are atâta răbdare 😉 Vă recomand să mergeți în zori în Piața San Marco, care este încă goală la acea oră, iar apoi să luați tramvaiul pe apă pentru a ajunge pe insula Burano, renumită pentru casele sale colorate.

Începeți-vă ziua veneţiană într-un loc ȋn care vă răsfață deja de la micul dejun. De exemplu, la Hotel Canal Grande. Pe mine, interioarele acestei clădiri mă captivează şi mă ajută să ȋnţeleg și mai bine atmosfera orașului. Decorațiile baroce și țesăturile de catifea creează un spațiu plin de grandoare rococo. Terasa are o priveliște pitorească. Pe apele liniștite ale canalului plutesc gondole și bărci, iar lumina blândă care se reflectă pe suprafața apei adaugă un farmec extraordinar. De la hotel se poate ajunge ușor la monumente, inclusiv la Chiesa di Santa Maria di Nazareth și la Galeria de Artă Modernă Ca’ Pesaro.

Roma: celebrarea micilor momente

Nu trebuie să fie doar o altă vizită. Credeţi-mă – nu este nimic mai bun decât un espresso de dimineață într-o cafenea cu vedere la Fontana di Trevi, chiar înainte să se aglomereze! Apoi, o proiecție în aer liber la cinematograful de vară Campo de’ Fiori – un loc în care o energie contemporană uimitoare infuzează trecutul antic. În Roma există mici plăceri, precum o ȋngheţată pe Treptele Spaniole și aperitive în animatul cartier Trastevere.

Există un loc care cred că este o bază excelentă pentru a explora Roma. Situat în centrul orașului – Leonardo Boutique Hotel Rome Termini. Îmi place designul elegant și mesele din restaurantul cu accente aurii. Camerele minimaliste ȋndeamnă la relaxare, cu vedere la acoperișurile și străzile caracteristice Romei. După o zi plină de cunoaştere a oraşului, vă puteți relaxa în saună, în baia spa sau în sala de sport, bucurându-vă de toate facilităţile hotelului.

Malta: amintiri turcoaz-aurii

Paradisul la îndemâna ta. Și nu doar datorită apelor turcoaz și nisipului auriu. Opţiunile pentru o aventură reușită cu fetele sunt numeroase aici: de la după-amieze leneșe în cafenelele din Valletta, la ședințe foto la celebra Grotă Albastră. Fructele de mare proaspete și vinurile din Marsaxlokk vă vor răsfăța gusturile, iar scufundările sau excursiile cu barca în lagunele ascunse vor fi experienţe de neuitat.

Însă există o capcană! Dacă alegeţi unul dintre hotelurile fantastice precum Malta Marriott Hotel & Spa, nu veți mai dori să plecați 😉 Aflat în centrul orașului St. Julian’s, la doar câțiva pași de biserica istorică Our Lady of Mount Carmel și de Spinola Bay, hotelul este locul de plecare perfect pentru a explora Malta.

Balcoanele de aici oferă o vedere incredibilă a golfului Balluta. Este locul perfect pentru fotografii. În interior vă așteaptă un spa luxos cu saună și masaj. Barul de lângă piscină este ideal pentru o băutură seara. Serios, acest loc are tot ce aveţi nevoie pentru o aventură în paradisul femeilor.


Instagram

Cauți un anumit loc?