Considerate multă vreme un tabu, mai ales în România, plajele și resorturile destinate nudiștilor sunt vizitate de ani buni de foarte mulți oameni. New York Times a realizat un top al celor mai bune destinații pentru cei care preferă să facă plajă, să înoate și să se plimbe pe malul mării fără niciun accesoriu vestimentar.

Bellevue Beach, Danemarca – situată la mai puțin de 10 kilometri în nord de Copenhaga, plaja este plină în toate zilele de vară. Pe lângă nisipul curățat de pietre și apa limpede, de pe plajă se poate vedea țărmul suedez. Un singur lucru este interzis aici: plimbările nud în zona metropolitană!

Sunrise of Bellevue beach
10 danemarca

Gunnison Beach, New Jersey, SUA – este cea mai mare și cea mai cunoscută plajă americană dedicată nudiștilor. Plaja a fost recunoscută oficial drept locul în care hainele sunt opționale,  iar recent au fost montate semne care avertizează trecătorii că pot întâlni persoane goale după un anume punct.

Gunnison Beach

Cap d’Agde, Franța – Dacă îți place să faci toate activitățile zilnice în pielea goală nu trebuie să  îți faci griji că ești singurul. Există un loc perfect pentru cei care au aceleași pasiuni, satul de vacanță și plaja de la Cap d’Agde. Nu numai că poți face plajă nud, dar poți să mergi la cumpărături, la restaurant, hotel, bar sau într-un club de noapte în același mod.

cap dagde france 01
Cap dAgde Franta

Morfa Dyffryn, Țara Galilor – Este, cu siguranță, una dintre cele mai vechi plaje din lume destinate nudiștilor. Cu tot conservatorismul de care dau dovadă, englezii au scăpat de inhibiții și frecventează  plaja încă din anii 30.

Morfa Dyffryn

Orient Beach, Saint Martin, Caraibe – Plaja este o adevarată imagine a paradisului, devenită celebră datorită libertății de care se bucură nudiștii veniți aici. Costumele de baie sunt opționale, dar numărul nudiștilor este uriaș, astfel că nu trebuie să te simți timorat dacă vrei să renunți la costumul de baie.

Orient Beach1
Orient Beach Saint Martin Caraibe

sursa


FAQ

Instagram

Cauți un anumit loc?