city break sibiu cazare munte

Anul acesta avem 14 zile libere acordate in baza sarbatorilor legale, dintre care trei numai in luna ianuarie. Cum ziua Marii Uniri, 24 Ianuarie, pica (deloc inspirat) in mijlocul saptamanii, am socotit ca e un prilej la fel de bun ca oricare altul pentru a face punte cu weekend-ul – ca daca tot e liber, sa se simta! Daca si tu esti constiincios ca noi si ti-ai luat cateva zile libere in plus, iata ce destinatii locale te asteapta cu bratele deschise.

city break esky

1. Sinaia

Una dintre cele mai cautate destinatii din Romania, Sinaia este orasul perfect pentru o escapada de cateva zile, cu atat mai mult cu cat gasesti mereu ceva de facut, indiferent de anotimp. Castelul Peles, Pelisor, Manastirea Sinaia, Casa Memoriala George Enescu sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le poti vizita. In plus, daca ai masina, te poti plimba si prin orasele vecine, iar muntele e doar la o aruncatura de bat, vorba ceea.

city break sinaia cazare munte

Bonus pentru minivacanta: Anumite pensiuni ofera pana la 46% reducere pentru perioada 20-24 ianuarie, asadar acum e cel mai bun moment sa rezervi!

2. Sibiu

Prima data cand am fost la Sibiu, eram doar un copil emotionat care se pregatea sa dea la facultate. Desi am intrat la buget, am ales Bucurestiul (si de fiecare data cand ma enervez cu cineva in trafic, imi pare rau ca nu sunt destul de destept incat sa inventez o masina a timpului), dar am revenit deseori in vizita, incepand chiar din facultate. Bunatati locale savurate in Piata Mare, o poza la Turnul Sfatului, o plimbare agale prin Centrul Vechi si o imbratisare pe Podul Minciunilor. Cu siguranta, Sibiul este orasul perfect pentru a crea amintiri frumoase. Ce motive ai avea sa nu-l (re)descoperi cu ocazia acestor zile libere?

city break esky

Bonus pentru minivacanta: Anumite pensiuni ofera pana la 30% reducere pentru perioada 20-24 ianuarie, asadar acum e cel mai bun moment sa rezervi!

3. Cheia

Cheia inseamna aer curat de munte, plimbari cu familia si peisaje absolut incredibile – locul perfect in care sa-ti petreci cateva zile alaturi de cei dragi, sa stai la povesti pe langa un vin fiert si sa te deconectezi de la ritmul agitat al orasului.

city break cheia cazare munte

Bonus pentru minivacanta: Anumite pensiuni ofera pana la 50% reducere pentru perioada 20-24 ianuarie, asadar acum e cel mai bun moment sa rezervi!

4. Vatra Dornei

Pasionat de schi sau snowboarding? Atunci trebuie sa profiti de zilele libere si sa ajungi in Vatra Dornei. In plus, aerul curat, linistea, conectarea cu natura intr-o drumetie de cateva ore – toate adunate, iti vor aduce relaxarea dupa care tanjesti. Fara indoiala, aici vei gasi locul perfect in care sa uiti de grijile obisnuite si sa te bucuri de cateva seri linistite alaturi de prieteni.

city break vatra dornei cazare munte

Bonus pentru minivacanta: Anumite pensiuni ofera pana la 50% reducere pentru perioada 20-24 ianuarie, asadar acum e cel mai bun moment sa rezervi!

CE ALTE VARIANTE MAI AI?

Dacă vrei sa vezi mai multe optiuni locale, poti citi alte articole similare de pe blogul nostru. Iar daca ai nevoie de sfatul unui expert, colegii de la rezervari iti stau la dispozitie – poți sa iei legatura cu ei pe pagina de Facebook sau la numarul 031 100 50 50.

Spor la planificare!

 


Instagram

Cauți un anumit loc?